Veiligheidsglas door uw glaszetter

Als u nieuwe ruiten wilt laten plaatsen of uw glas wilt vervangen worden omdat u glasschade heeft, is het van belang dat u kiest voor de meest geschikte glassoort. Veiligheidsglas is één van de glassoorten waar u voor kunt kiezen. Zoekt u een expert op het gebied van glas in Mechelen of omgeving van Mechelen die u kan adviseren? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want bij ons bent u aan het juiste adres. Wij geven graag gedegen advies en plaatsen op vakkundige wijze uw nieuwe ramen. Wij werken met verschillende soorten veiligheidsglas, zoals draadglas, gehard glas en gelaagd glas. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met uw glaszetter uit Mechelen.

Wanneer kiest u voor veiligheidsglas?

Er zijn verschillende redenen waarom u kiest voor veiligheidsglas. Veiligheidsglas wordt onder andere geplaatst om te zorgen voor een kindvriendelijke omgeving, zoals een kinderdagopvang. Als u gelaagd- of draadglas laat plaatsen, spat de ruit bij breuken niet uiteen, maar wordt het bij elkaar gehouden. Daarnaast kunt u veiligheidsglas laten plaatsen om de kans op inbraken te verkleinen. Door de stevigheid van het veiligheidsglas, is het moeilijker om bij u in te breken. Ook wordt veiligheidsglas wel gebruikt voor deuren, zoals een douchecabinedeur.

Direct een glaszetter in Mechelen of regio Mechelen nodig? Of wilt u eerst meer informatie over onze diensten, tarieven en producten? Wij geven u graag meer informatie.