Isolatieglas laten plaatsen

Heeft u een woning gekocht met in iedere kamer enkele beglazing? Dan doet u er goed om dit up te graden naar isolatieglas. Dit zorgt namelijk voor een aanzienlijke besparing op uw energierekening. Door het gebruik van isolatieglas ontsnapt de warmte niet uit uw huis en hoeft u dus minder te stoken om hetzelfde aangename klimaat te behouden dan wanneer u enkel glas in uw woning heeft. Wij kunnen u helpen met het maken van het juiste type isolatieglas.

Voor welk type isolatieglas kiest u?

Van HR tot HR+ en HR++, er zijn verschillende soorten isolatieglas. Hoe meer plusjes in de naam, hoe dikker het glas, dus hoe groter de isolatiewaarde. Isolatieglas is opgebouwd uit twee glasbladen. Hiertussen zit lucht of edelgas, naargelang de isolatiewaarde van het glas. Kiest u voor de meest dikke variant, HR++, dan kiest u voor de meeste besparing. Weliswaar kost dit in aanschaf meer dan standaard isolatieglas, uiteindelijk bent u het minste geld kwijt aan uw energierekening.

Bijkomende voordelen van isolatieglas zijn, naast het besparen op uw stookkosten, vermindering van condensvorming aan de binnenzijde, minder last van tocht en geluidsoverlast van buiten wordt tot een minimum beperkt. Schakel voor het plaatsen van isolatieglas daarom uw specialist in glas uit Mechelen in. U kunt ons bellen via 03/665.18.66. Als u liever heeft dat wij contact met u opnemen vult u het formulier op de contactpagina in.