Heeft u te maken met glasschade?

Het ontstaan van glasschade kan heel snel gebeuren. Het repareren ervan kan soms iets langer duren. Maar niet als u de hulp van uw glaszetter inschakelt! In Mechelen en omgeving kunt u 24 uur per dag een beroep op ons doen. Wij staan dag en nacht voor u klaar om uw glasschade te verhelpen. Ook op zon- en feestdagen!

Altijd snel ter plaatse in Mechelen en omstreken
Wij beschikken over mobiele werkplaatsen en zijn daardoor snel ter plaatse. Deze werkplaatsen zijn uitgerust met de meest voorkomende glassoorten, zodat wij in ieder geval altijd voor een noodoplossing kunnen zorgen. Soms komt het namelijk voor dat wij niet het juiste type of het juiste formaat glas op voorraad hebben. Dan wordt er eerst een tijdelijke oplossing geplaatst. Wij maken vervolgens meteen een vervolgafspraak met u, zodat wij op een later moment alsnog een passende, definitieve reparatie uit kunnen voeren.

Wilt u meer weten over ons glasbedrijf? Of heeft u glasschade en direct een specialist in glas uit Mechelen nodig? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar 03/665.18.66. Wij sturen dan zo snel mogelijk een glaszetter naar u toe.