Uw ervaren glashandel in Mechelen

Voor een professionele glashandel met een uitgebreid assortiment aan verschillende glassoorten moet u bij onze glashandel zijn. In de regio Mechelen staan wij bekend om onze expertise, ons vakmanschap en de vlotte service die wij bieden. Een brede klantenkring is het resultaat. Zowel bedrijven als particulieren en overheidsinstellingen maken al gebruik van onze diensten. Wilt u ook profiteren van onze kwaliteiten? Neem dan even contact op met uw glashandel via de contactpagina.

Uitgebreid assortiment van uw glashandel

Doordat wij een zeer ruim assortiment glassoorten aanbieden, kunnen wij bijna iedere klus op het gebied van glas in Mechelen en omstreken voor u opknappen. Denkt u bijvoorbeeld aan het plaatsen van isolatieglas, de reparatie van veiligheidsglas en het maken van glas-in-lood. Hieronder vindt u een overzicht van de glassoorten van onze glashandel.

• Enkel glas (floatglas)
• Isolatieglas: HR+/HR++
• Veiligheidsglas: gelaagd-, gehard- en draadglas
• Glas-in-lood en Figuurglas
• Zonne-, geluids- en brandwerend glas
• Zelfreinigend en verzilverd glas

Staat het type glas waar u naar op zoek bent hier niet tussen? Geen enkel probleem. Neem even contact met ons op en leg uw vraag aan ons voor. Als wij de beglazing die u zoekt niet op voorraad hebben, bestellen wij het voor u. Op die manier kunnen wij u altijd uitstekend van dienst zijn in Mechelen en omstreken. Meer weten? Bel dan naar 03/665.18.66 of vul het formulier op de contactpagina in.